Baskılı Balonlar ve Fiyatları

Baskılı Balon Çeşitleri

Serigrafi makinesi ile balon baskı işlemi yapılmaktadır. Balonlar esnek maddeden oluştuğu için baskı yapılacak olan logo baskılı balon, isim baskılı balon, firma baskılı balon gibi durumlarda iletişim sayfamızdan bize ulaşmanız gerekmektedir.
Özel balon baskı makinesiyle serigraf baskı yapılan balon.
Baskı rengi 4 renge kadar çıkabilir. Resim baskısı sadece tek renk yapılabilmektedir.
Baskı Rengi:
Balonlara baskı rengi pantone olarak değil, toz pigmentler ile yapılmaktadır. Bu yüzden balonlara baskı yapılırken tam olarak renk oluşmayabilir, Firmamızdan alacağınız tekliflerde bize kurumsal renklerinizi göndermeniz durumunda logo baskılı balon çalışmaları için balon baskı boyalarında titizlik sağlanılarak sizin kurumsal baloon baskı renginize ulaşılabilir.
Balon rengi istediğiniz renklerde olabilir, baskı renginiz sizin için maliyete etkisi bulunmaktadır. Bu yüzden fiyat teklifi alırken veya fiyat araştırması yaparken firmamıza logonuzu göndermeniz ve balon üzerine baskı yapılabilirliği konusunda bilgi almanız gerekmektedir.
Balonun ön yüzü ve arka yüzü için farklı kalıp kullanarak balona farklı logo baskısı yapılabilir. Balonu üzerine basılacak logonun renk çeşitliliğine göre baskı kalıpları hazırlanarak logo baskılı balon imalatı gerçekleşir. Baskılı balon imal edildikten sonra kalıp atılarak yeni balon baskısı için yeni kalıp yapılır.
İkinci kere verilen baskılı balon siparişlerinde daha önce kullanılan balon baskı kalıbı kullanılmaz yeni kalıp üretilerek baskılı balon imalatı gerçekleşir.

Fiyatlandırma ve Detaylı Bilgi

Merhaba
Web sitemizde bulunan hizmetlerin fiyatlandırılması ve daha detaylı bilgi isteğinizi İletişim ve Teklif İstesayfalarımızdan kolaylıkla yapabilirsiniz. İsterseniz 0212 909 35 51 ve 0544 964 08 80 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder